DOCUMENTING YOUR LOVE & RAW EMOTIONS

YOUR

LOVE STORY

PARFOTOGRAFERING GÖTEBORG

AVSLAPPNAD PARFOTOGRAFERING I GÖTEBORG

Har ni nästan inga bilder ihop?

Vill ni skapa mer minnen ihop?

JA TACK, JAG VILL BOKA!

ER KÄRLEK FÖRTJÄNAR ATT MINNAS

LET'S TELL YOUR

STORY TOGETHER

Tänk när ni har gått igenom hela livet ihop, när ni sitter gamla och fortfarande fulla av kärlek till varandra. Ni ser tillbaka på livet tillsammans, bläddrar igenom bilder på er och blir varma inombords. Ni minns precis hur det kändes där och då.

I slutändan är det inte era materiella saker som betyder något, hur mycket ni har på bankkontot eller hur ofta ni delar något på sociala medier. Det är er och er kärlek till varandra som ni kommer att gå igenom livet med och minnas. Så kom ihåg att prioritera er kärlek här och nu.

YES, VI VILL BOKA!

SNÄLLA ORD
AMANDA & ERIK
"Inför fotograferingen var vi lite nervösa då vi aldrig fotograferats förut och oroliga för att det skulle vara stelt, men väl på plats blev vi lättade av hur enkelt hon fick det att kännas och vi hade väldigt roligt. Hon hade en härlig energi och glädje som gjorde att vi kände oss avslappnade och trygga i att låta henne guida oss. "
FLER PAR
SNÄLLA ORD
PENNY & JACK
"Vi bokade en fotografering för att vi ville göra något rolig tillsammans. Sandra är supermysig och varm och fångade våra riktiga känslor i bilderna. Det kändes väldigt bekvämt, just för att du guidade oss och sen kom det naturligt. Det är så härligt att titta på bilderna, då kommer de mysiga och varma känslorna tillbaka."
FLER PAR
SNÄLLA ORD
JENNIFER & ADAM
"En helt magisk fotografering! Du fick oss verkligen att känna oss trygga, vi visste inte att det gick att slappna av och ha det så roligt framför kameran! Våra hjärtan smälter lite varje gång vi ser våra bilder <3 Rekommenderar en fotografering till alla par som vill göra något roligt tillsammans!"
FLER PAR

En parfotografering är som en dejt i vacker natur fylld av gapskratt och kramar!

En rolig dejt

Inga stela poser

Vacker natur

Kom varandra ännu närmare, på ett djupare plan. Se det som något nytt att uppleva tillsammans, som en mysig och rolig dejt. Ni kommer att skratta, mysa och leka ihop, precis som ni gör med varandra i vanliga fall. Tillsammans lockar vi fram era avslappnade och lekfulla sidor. Mitt mål är att ni ska gå ifrån med nya härliga minnen ihop och med ett leende på läpparna!

Det är lätt att tänka att vi vill resa till andra länder för att få uppleva vacker natur. Men jag tycker verkligen att vårt avlånga land är helt magiskt! Så låt oss komma ut och utforska vår natur tillsammans! Ni kanske har era favoritplatser ni vill fotas på? Jag är en sucker för skog och träd!

Jag älskar liv och rörelse i bilderna. Inga cheesy poser eller påtvingade leenden. Det är era naturliga känslor, personligheter och det ni känner för varandra som kommer fram i bilderna. Jag finns där för att guida er, hela vägen. Så hur ni ska stå och vad ni ska göra framför kameran kan ni överlåta till mig.

JAG VILL BOKA!

JAG FINNS HÄR FÖR ER, FÖR JAG BRYR MIG

VÄRDERINGAR

Så kul att ni hittat hit, för det betyder att ni värdesätter och vill fira er kärlek lite extra! Sandra heter jag, fotografen för er som vill ha bilder fyllda av värme, liv, rörelse och skratt. Jag har en stor kärlek till växter, skog och Moder natur. Men mest av allt så ÄLSKAR jag kärlek!

Vad härligt att ni vill fira er kärlek! Jag är så taggad på att dokumentera stunder ni för alltid kommer minnas. Min stil handlar om att dokumentera er kärlek precis som den är, på ett naturligt och upplyftande sätt. Vi släpper alla tankar på perfektion och låter istället känslorna styra fotograferingen.

DET ÄR ER DET HANDLAR OM

Ni kommer glömma att kameran är där och lämna med en vän, vackra minnen och bilder. Det viktigaste är att det är er det handlar om, och jag gör mitt allt för att dokumentera er kärlek precis som den är och känns, så att era minnen kan leva vidare för evigt.

Jag lägger ner min själ i mitt hantverk, så att ni känner meningen och värdet i era bilder. Let's do this, can't wait to meet you!

LÄR KÄNNA MIG

Young & Wilds filosofi

4. Bildleverans

3. Fotografering

2. Planering

1. Bokning

LÅTER KUL,

VI VILL BOKA!

FAQ

VI ÄR INTE VANA FRAMFÖR KAMERAN

Jag skulle säga att det är så för oss allra flesta. Det är helt lugnt! Istället för stela poser guidar jag er genom hela fotograferingen. Liv och rörelse och era personligheter är det som styr. Mitt mål är att ni ska ha det så roligt som möjligt tillsammans.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR?

Vädret är ju som vi vet lite sådär i vårt avlånga land. Av erfarenhet skapar "dåligt" väder väldigt charmiga och effektfulla bilder. Skulle ni vara öppna för att fota i regnet är jag all in! Det är såklart okej om ni inte vill fota i regn, då bokar vi bara om till ett nytt datum.

VAR FOTOGRAFERAR DU?

Jag utgår från Göteborg och Lerum, men reser gärna till er om ni bor någon annanstans. Annars kan vi fixa så att vi möts på vägen!

01
02

KAN DU HJÄLPA OSS HITTA EN PLATS?

Självklart! Efter att vi har pratat ihop oss lite så scoutar jag platser som passar era önskemål. Ni kanske har någon plats som betyder extra mycket för er? Jag har såklart några platser som jag vet blir jättebra i bild.

VAD HÄNDER VID SJUKDOM?

Det är absolut ingen fara. Det är bara att meddela mig innan fotograferingen så fixar vi ett nytt datum till er. Samma gäller om jag blir sjuk.

JAG VILL FRIA UNDER FOTOGRAFERINGEN, KAN DU HJÄLPA MIG ATT FÖRBEREDA?

OMG självklart!! Ger du mig det stora förtroendet att dokumentera ditt frieri kommer jag dansa av glädje! Vi pratar ihop oss om hur vi gör under fotograferingen för att överraska din partner. Om du vill att jag ska styla platsen vi ska fota på så göra jag gärna det! Jag gör allt för att ni ska få en så minnesvärd förlovning som möjligt. Det bästa av allt? Ni kommer ha er förlovning på bild och film!

02
02

PARFOTOGRAFERING

DETTA INGÅR

- Konsultation via telefon eller video

- Planering och personlig moodboard

- 1 timmes rolig och avslappnad fotografering

-Personligt webbgalleri med era redigerade bilder

- 5 högupplösta digitala bilder av ert val

- Resor inom Västra Götaland ingår

4500 kr

LET'S DO THIS!

Bokningsförfrågan parfotografering

Det är här magin börjar! Jag längtar efter att höra från er och gör mitt bästa för att återkomma med mer information så snabbt som möjligt (kolla gärna i skräppost ett par dagar senare, mina mail kan tyvärr hamna där).

För att lättare kunna hitta en tid till er, rekommenderar jag att ni skickar in er bokningsförfrågan redan nu.

Let's do this & create some magic together!