SANDRA LÖÖF

ER FOTOGRAF

HEEJ, KUL ATT DU HITTAT HIT!

LITE OM MIG

Sandra heter jag, uppvuxen kring Göteborg och bor med min sambo och vår adopterade lilla 3-åriga älskling Philemon (som ofta kallas Phille). Han kommer ifrån Litauen och flyttade till oss när han var 4 månader. Vi har aldrig en tråkig stund tillsammans! På fritiden tränar jag med Philemon (speciellt nosework som vi tävlar i), tar det lugnt hemma eller så fricampar vi någonstans i vårt taktält.

Genom mina 30 år på jorden har jag kommit fram till att vi alla enbart består att kärlek, klokhet och kreativitet. Det är alla våra tankar som tar oss längre och längre ifrån vår sanna natur, vår själ. När tankarna lugnar sig inom oss har vi kontakt med all kraft som hela tiden finns inom oss.

Den stora kärleken jag känner för mig själv, mina medmänniskor och allt omkring mig skiner igenom i allt jag gör och speciellt i mitt jobb som fotograf.

Jag är en kreativ och kärleksfull själ som känner en stark koppling till universum. Vi alla består trots allt av precis samma energi som stjärnorna. Vi alla hör ihop.

JAG FICK UPPLEVA

VÄLDIGT TIDIGT ATT DET ÄR KÄRLEK, UPPLEVELSER & MINNEN SOM EGENTLIGEN BETYDER NÅAÅGOT

"DET BRINNER, DET BRINNER!" Jag var 7 år och vaknade en morgon av att grannarna bankade på ytterdörren och pappa med panik i rösten skrek samtidigt som han sprang uppför trappan, in till sovrummet som jag och mina två småsystrar låg och sov i. Han och mamma bar ner mina då 2 och 4 åriga systrar, jag sprang ner för trappan och ut i trädgården. Hela vårt stora förråd stod i lågor. Byggnaden är ihopbyggt med huset, så om våra grannar inte hade ringt brandkåren och väckt oss hade vi kanske inte funnits idag. Jag är dem evigt tacksam.

JAG ÄR MINA GRANNAR EVIGT TACKSAM

VART VILL JAG KOMMA MED DETTA?

Lite fakta om mig :)

Jag har alltid, sen jag kan minnas varit super fascinerad av filmer. Jag hamnar så djupt in i världen de har skapat att det känns som att jag är där själv. Det är inte som att jag försöker fly från verkligheten, det är mer som att jag utforskar olika världar och platser. Och jag älskar det. Det är så fotografi är för mig. När jag fotograferar sugs jag in i världen av personerna framför mig. Det är väldigt speciellt för mig.