DOCUMENTING YOUR LOVE & RAW EMOTIONS

YOUR

LOVE STORY

In the moment & soulful

BOKA

HUR ÄR SANDRA & ANH SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF/VIDEOGRAF?

Vi är samboduon från Göteborg som fotar och filmar bröllop ihop! Vi har varit tillsammans i 10 år, så vi vet vart vi har varandra och är väl samspelta under bröllopen!

Med oss som era bröllopsfotografer/videografer är ni avslappnade, närvarande och har det så roligt att ni inte tänker på att ni står framför kameran. Mitt bland alla starka känslor hjälper vi er hitta lugnet under er vackra dag.

Vi lägger ner vår själ på alla våra bröllop och för att kunna ge er en så personlig upplevelse som möjligt, har vi valt att bara ha ett visst antal bröllop per år. Dessutom betyder personkemi mycket för oss. Vi vill gärna att vi lär känna varandra lite innan vi bokar. Det ska kännas bra för oss båda efter det inledande videosamtalet. När vi väl har bokat kommer vi lära känna varandra lite mer när vi träffas för er förfotografering och när vi håller kontakten via mail och telefon fram till bröllopet. Vi har en enormt stor empati och är väldigt bra lyssnare. Allt detta kommer märkas i era bilder och i filmen, era personligheter och historia kommer verkligen fram.

Under själva bröllopsdagen är vi förberedda, men vi är dessutom lugna personer som tar saker som de kommer. Vi är där för att dokumentera dagen som den är, utan fokus på perfektion.

Planerar ni ett naturnära, avslappnat och kanske lite otraditionellt bröllop? Vill ni ha två fotografer som är lugna, verkligen bryr sig om er och får er att slappna av och vara närvarande? Då kan vi vara en perfekt match!

Fotograferingen var en rolig stund som förgyllde dagen!

-Amanda & Erik

FILMTRAILER 2023

Längre ner kan du se hela bröllopsfilmer och läsa mer.

LÄS MER OM FILM

VÄRDERINGAR

JAG FINNS HÄR FÖR ER, FÖR JAG BRYR MIG

LÄR KÄNNA MIG

DET SKA VARA ROLIGT FRAMFÖR KAMERAN!

Ni kan lita på mig

DETTA KRÄVER TILLIT & PERSONKEMI

- Frida & Arastou

Det är vanligt att känna sig uppjagad över alla måsten och krav som samhället och vi själva sätter på oss.

Men vi måste också tänka på oss själva, lyssna inåt. Att bara släppa loss och låta dig själv komma fram, det är helt underbart befriande.

Young & Wilds filosofi

Det var eufori att få bilderna!

"Härliga personligheter som gjorde dagen extra rolig. Fokus var hela tiden på oss och hur vi hade det. Extra värde sätter vi på den stunden då vi fick gå iväg lite med er under kvällen (golden hour) för att ta roliga foton och bara vara med varandra. Vi skulle rekommendera er till alla, kort och gott"

-Matilda & Oskar

Bröllopsfilm

DET ÄR ERA PERSONLIGHETER OCH ER KÄRLEKSHISTORIA SOM ÄR INSPIRATIONEN I SKAPANDET AV ER FILM.

personligt, LANTLIGT sommabröllop i lund:

intimt, bohemiskt bröllop i NATURNÄRA Borlänge:

First look

Förberedelser

Time to party!

Det kan kännas skönt att träffa din soulmate innan allt sätter igång, att ni får kramas, mysa och bara vara. När ni ser varandra känns allt komplett. Det är en intim stund som ni kommer hålla nära hjärtat.

Självklart måste ni inte ha en first look, om ni hellre vill spara det till vigseln. Men jag brukar alltid rekommendera det till alla par.

Dags att släppa loss! Nu har alla måsten och tider att passa gått förbi och det är dags att bara ha en härlig stund i varandras sällskap.

Dags att dokumentera vännernas och kanske farmors moves på dansgolvet! Jag kommer få med era nära och käras lycka, skratt och kärlek.

Let's do this!! 💃💃

Era närmsta är samlade, ni känner pirret och förväntningarna inför resten av dagen. Håret fixas, du kliver in i klänningen, tärnorna gråter. Nu börjar äntligen dagen ni har planerat så länge!!

Starten av resten av ditt och din soulmates liv tillsammans. Dessa bilder (och filmklipp) kommer ni se tillbaka på med ett extra stort leende på läpparna och kunna känna precis hur det kändes.

Jag rekommenderar alla mina brudpar att vi smiter iväg en kort stund (ca 20 minuter) från middagen (eller partyt, beroende på årstid) för att få bilder med det mjuka och helt magiska ljuset i solnedgången.

Många säger i efterhand att det var en av de mest minnesvärda stunderna från dagen. Ni får en liten paus från allt, en stund för er själva att bara vara och ta in dagen.

GOLDEN HOUR

GOLDEN HOUR HINNER VI MED UNDER 12-TIMMARS PAKETET, IBLAND OCKSÅ VID 8-TIMMARS PAKETET beroende på årstid.

Nästa steg

OMRINGA ER AV PERSONER & LEVERANTÖRER NI KAN LITA PÅ, SÅ ATT NI KAN SLAPPNA AV

Förgfotograferingen är ett tillfälle för er att känna

hur det är att vara framför min kamera innan bröllopet.

FAQ

NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?

För att kunna ge all uppmärksamhet till alla mina brudpar har jag valt att bara ta ett visst antal bröllop per säsong. Eftersom datumen kan bokas upp långt i förväg rekommenderar jag att boka så fort som möjligt. De flesta bokar 1 år i förväg. I och med att vi ses på ett videomöte för att känna att det känns bra för oss båda innan bokning, så är det bara att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan!

VAR FINNS DU?

Jag utgår från Göteborg! Men eftersom jag gärna reser för att få vara med på er stora dag så ingår resa och boende i resten av Sverige när ni bokar minst 8 timmar.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR?

När vi planerar er dag har vi alltid vädret i åtanke och kollar upp en plats att fotas på som plan B för ifall det skulle regna. Det kan t.ex. vara en vacker plats under tak, inomhus, eller utomhus under paraply. Men jag fotar er mer än gärna direkt under regnet som öser ner, det skapar mycket känsla i era bilder.

01
03

OM VI VILL ATT NI STANNAR LÄNGRE ÄN BOKAD TID?

Detta går jättebra! Vi stannar gärna längre än de timmarna som ingår i ert paket, då debiterar jag 3000 kr i timmen vid foto-paketen och 3500 kr i timmen vid foto & film-paketen. Vi pratar såklart ihop oss om detta, vi stannar aldrig längre utan er önskan.

VAD ÄR DET FÖR SPECIELLT MED ERA BRÖLLOPSFILMER?

Ni kanske har hört talas om "highlight-film", som ingår hos många fotografer? Skillnaden mellan en sån film och en bröllopsfilm från mig är att den är story driven och vi lägger ner mycket tid och planering innan er bröllopsdag. Ni får hela er kärlekshistoria dokumenterad och inte bara korta klipp från dagen.

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?

Detta har aldrig hänt. Men skulle det mot all förmodan hända kan ni ta det lugnt. Jag har flera kompetenta fotografkollegor som i så fall kan hoppa in.

02
03

VAD HÄNDER OM NÅGOT SKULLE HÄNDA MED DIN UTRSUSTNING ELLER BILDERNA?

Risken är minimal! Jag fotar alltid med två kameror, dubbla minneskort i varje kamera och backar upp under samma kväll.

VI PLANERAR ATT GIFTA OSS UTOMLANDS!

Åhh vad roligt, stort grattis!! Vi reser mer än gärna för att dokumentera er vackra dag!

VI SKA GIFTA OSS UTAN GÄSTER

Jag har fotat några bröllop utan gäster, då kallas det för "elopement". Planerar ni ett bröllop utan gäster har ni en mysig och intim dag fylld av er kärlek till varandra att se fram emot! Då har jag varit med under vigseln/ceremonin och sen har vi haft en porträttfotografering i både brudkläderna och i vardagliga kläder, för att få lite variation. Jag hjälper gärna till för att hitta er vigselplats! Ska ni ha en elopement utomlands följer jag gärna med!

03
03

FREEDOM - HELDAG

12 TIMMAR FOTO + FILM

För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Vi fotar och filmar under 12 sammanhängande timmar.

1 FOTOGRAF + 1 VIDEOGRAF

Vi kommer alltid en fotografer och en videograf (Sandra & Anh),

för att hinna med och få med så mycket som möjligt från olika håll.

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

BRÖLLOPSFILM

ALLA TAL I SEPARAT FILM

RESA INOM VÄSTRA GÖTALAND

BILDER & LEVERANS

Ni får ca 600 bilder från er dag levererade i ett personligt webgalleri.

Några dagar efter bröllopet får ni 5 st bilder som sneak peek innan ni får resten av bilderna levererade.

60.000 kr

12 TIMMAR FOTO

2 FOTOGRAFER

Vi kommer alltid två fotografer (Sandra & Anh), för att få med så mycket som möjligt från olika håll i era bilder.

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

RESA INOM VÄSTRA GÖTALAND

Inom Västra Götaland kommer vi utan extra kostnad.

Gifter ni er utanför tillkommer reseersättning och eventuellt boende.

BILDER & LEVERANS

Ni får ca 600 bilder från er dag levererade i ett personligt webgalleri.

Några dagar efter bröllopet får ni 5 st bilder som sneak peek innan ni får resten av bilderna levererade.

45.000 kr

ETERNAL

8 TIMMAR FOTO + FILM

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Vi fotar och filmar under 8 sammanhängande timmar.

1 FOTOGRAF + 1 VIDEOGRAF

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

BRÖLLOPSFILM

ALLA TAL I SEPARAT FILM

Vi filmar hela talen under middagen (som vi hinner med under våra 8 timmar). Talen sätts sedan ihop till en egen separat film. Så att ni och era gäster kan slappna av och veta att allt blir dokumenterat.

RESA INOM VÄSTRA GÖTALAND

Inom Västra Götaland kommer vi utan extra kostnad.

Gifter ni er utanför tillkommer reseersättning och eventuellt boende.

BILDER & LEVERANS

Ni får ca 400 bilder från er dag levererade i ett personligt webgalleri.

Några dagar efter bröllopet får ni 5 st bilder som sneak peek innan ni får resten av bilderna levererade.

55.000 kr

WILDERNESS

8 TIMMAR FOTO

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Vi fotar under 8 sammanhängande timmar.

2 FOTOGRAFER

Vi kommer alltid två fotografer (Sandra & Anh), för att få med så mycket som möjligt från olika håll i era bilder.

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

Ni får möjlighet att fotas innan er bröllopsdag. Detta brukar ske ca 3-6 månader innan bröllopet. Ett tillfälle för er att känna hur avslappnat det är framför min kamera! För att ni ska få så personliga bilder som möjligt från er bröllopsdag brukar vi fika i samband med fotograferingen och lär känna varandra lite bättre! (Parfotograferingen ingår vid mån av möjlighet (plats och tid), resekostnad tillkommer utanför Västra Götaland).

LÄS MER OM PARFOTOGRAFERINGEN SOM INGÅR HÄR

RESA INOM VÄSTRA GÖTALAND

Inom Västra Götaland kommer vi utan extra kostnad.

Gifter ni er utanför tillkommer reseersättning och eventuellt boende.

BILDER & LEVERANS

Ni får ca 400 bilder från er dag levererade i ett personligt webgalleri.

Några dagar efter bröllopet får ni 5 st bilder som sneak peek innan ni får resten av bilderna levererade.

40.000 kr

ELOPEMENT

Under högsäsong (juni, juli, augusti) bokas inte detta paket på lördagar.

2 TIMMAR FOTO

För er som ska ha ett mindre, intimt bröllop. Kanske ska ni ha vigseln utomhus eller i stadshuset, med era allra närmsta eller helt utan gäster. Under dessa 2 sammanhängande timmar hinner vi med porträtt och eventuellt vigsel/lite mingel/familjebilder.

RESA I GÖTEBORG

I Göteborg och inom 5 mil kommer utan extra kostnad.

Gifter ni er utanför tillkommer reseersättning och eventuellt boende.

BILDER & LEVERANS

Ni får ca 100 bilder från er dag levererade i ett personligt webgalleri.

Några dagar efter bröllopet får ni 5 st bilder som sneak peek innan ni får resten av bilderna levererade.

10.000 kr

5 timmar -

8 timmar - Wilderness

12 timmar - Mother Nature

35.000

40.000 kr

45.000 kr

För er som prioriterar porträtt, vigsel och mingel. Vi fotar under 5 sammanhängande timmar.

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag. Vi fotar under 8 sammanhängande timmar.

För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Vi fotar och under 12 sammanhängande timmar

Skicka er bröllopsförfrågan!

För att kunna lägga ner min själ på alla bröllop och verkligen lära känna mina brudpar har jag valt att under varje högsäsong bara boka in max 8 bröllop per år. Det är bra att skicka iväg er förfrågan redan 1 år i förväg.

BOKADE DATUM & TRAVEL DATES 2024 (uppdaterat 24/01/24):
- 20-21 april (Göteborg)
- 6-11 maj (Italien)
- 19 maj (Stockholm)
- 27-29 maj (Oslo)
- 22 juni (Björkö Seaside)
- 13 juli (Thorskogs Slott)