Jonsereds Fabriker

(10 minuter utanför Göteborg)

Jag vill boka!

(3 tider kvar)

(1 tid kvar)

En morsdag värd att minnas

Fira morsdag med en fotografering istället för att köpa något ni ändå inte behöver!

Fina ord minifotografering

Er upplevelse

03

02

01

Bildleverans

Fotograferingen

Boka er tid

Innan fotograferingen kommer ni få en välkomstguide med tips på vad ni kan tänka inför klädval osv. Fotograferingen är 20 minuter, den är avslappnad och ni kommer ha en rolig stund tillsammans. 20 minuter räcker gott och väl för att hinna få bra bilder! När ni väntar på er tur blir ni bjudna på fika! Kom i god tid, gärna 20 minuter innan er tid så ni hinner varva ner innan.

Tiderna brukar snabbt gå åt! Om ni vill minnas denna morsdag med avslappnade bilder som speglar er kärlek på ett naturligt sätt, bokar ni er tid genom formuläret längst ner på denna sida! När ni sedan inom 24 timmar får ert bekräftelsemail från mig och betalar in bokningsfakturan är tiden garanterad er!

PS, titta gärna i skräppost då mitt mail kan ha hamnat där.

Lördag 25 maj

Söndag 26 maj

10.00 (Bokad)

10.30 (Bokad)

11.00 (Bokad)

11.30 (Bokad)

12.00 (Bokad)

12.30 (Bokad)

13.00 (Bokad)

13.30 (Bokad)

14.00 (Bokad)

14.30

15.00 (Bokad)

15.30

16.00 (Bokad)

16.30

10.00 (Bokad)

10.30 (Bokad)

11.00 (Bokad)

11.30 (Bokad)

12.00 (Bokad)

12.30 (Bokad)

13.00 (Bokad)

13.30 (Bokad)

14.00 (Bokad)

14.30 (Bokad)

15.00 (Bokad)

15.30

16.00 (Bokad)

16.30 (Bokad)

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

Jag vill boka!

JAG ÄR UTE EFTER DE ÄKTA KÄNSLORNA,

GAPSKRATTEN, THE IN-BETWEEN MOMENTS.

NÄR NI ÄR ER SJÄLVA, HELT ENKELT

Så kul att ni hittat hit, för det betyder att ni värdesätter och vill fira er kärlek lite extra! Sandra heter jag, fotografen för er som vill ha bilder fyllda av värme, liv och skratt.

Vad härligt att ni vill fira er kärlek! Jag är så taggad på att dokumentera denna morsdag ni för alltid kommer minnas. Min stil handlar om att dokumentera er kärlek precis som den är, på ett naturligt och upplyftande sätt. Vi släpper alla tankar på perfektion och låter istället känslorna styra fotograferingen.

Vanliga frågor VIEW MORE
Hinner vi med allt på 20 minuter?
Det gör vi absolut! När ni kommer bestämmer vi tillsammans vilka olika konstellationer ni vill ha på bild. Kom i god tid innan er fotografering, så ni hinner varva ner och vi har hela tiden på oss. Förbered barnen innan fotograferingen på vad som kommer hända, så de är med på det när ni kommer. Jag är van vid att få barn att skratta, så tillsammans kommer vi få till det!
Vad kostar extra bilder?
I paketet ingår det 1 stycken bild. När ni får tillgång till ert urval av bilder i ert personliga onlinegalleri går det självklart bra att köpa till fler bilder än den som ingår! Pris för detta: 1 extra bild: 500 kr/bild, 5 extra bilder: 300 kr/bild, 10 eller fler extra bilder: 200 kr/bild
Hur gamla kan barnen vara?
Alla åldrar är varmt välkomna! Det spelar ingen roll om ni har små barn eller vuxna barn!
Får partner vara med?
Ni båda föräldrar får såklart vara med framför kameran! Men eftersom det är en morsdagfotografering rekommenderar jag att vi fokuserar på att fira dig mamma ❤️
Är hundar välkomna?
Hundar är vart välkomna att vara med er framför kameran! Jag har själv min älskade vovve som heter Philemon och är 3.5 år, så jag är van vid hundar!
Kan vi vara flera som delar på en fotograferingstid?
Det är en tid per familj som gäller. Eftersom det är ett rullande schema och vi bara har 20 minuter på oss blir det för stressigt om ni är flera familjer på en och samma tid.
Vad ska vi ha på oss?
Ni kommer få en välkomstguide inför fotograferingen med tips på hur ni kan tänka inför klädvalen. Du som mamma kan välja om du vill ha på dig kläder hemifrån eller låna en klänning från min kundgarderob.
Var ligger studion?
Studion ligger i det mysiga Jonsereds Fabriker, adressen är William Gibsons väg 1B. Parkering finns. Med bil är det 15 minuter från centrala Göteborg, 10 minuter från Lerum, 25 minuter från Alingsås, 30 minuter från Kungsbacka, 25 minuter från Kungälv, 40 minuter från Borås. Tågstationen "Jonsered" ligger 250 meter från studion, så det är väldigt enkelt att ta sig till studion kollektivt.
Vad händer om vi blir sjuka?
Skulle ni bli sjuka och inte längre kan komma till er bokade morsdagsfotografering får ni ett presentkort till ett värde av det ni redan betalat in (1000 kr). Detta presentkort kan ni använda på en annan minifotografering eller en ordinarie fotografering och gäller i 6 månader.
Kommer det finnas fler datum för morsdagsfotografering?
Nej. Det är dessa två datum som gäller, sen finns inte längre setupen med blommorna osv kvar. Däremot går det som vanligt att boka in en ordinarie fotografering i studion.

Morsdag Minifotografering

Ingår i er upplevelse

1000 kr

Jag vill boka!

Jag vill boka en morsdagsfotografering!