Vad ni kan förvänta er

Mitt största tips är att ni ska tänka att jag filmar er istället för att jag tar stillbilder. Då får vi mer liv i bilderna.

Mitt fokus ligger på att ni ska ha en så avslappnad och rolig stund tillsammans som möjligt! Därför har jag lärt mig hur jag får er att slappna av framför kameran. Vi kommer använda oss mycket av rörelse, men även blanda in lite mer poserat. Mitt största tips är att ni ska tänka att jag filmar er istället för att jag tar stillbilder. Då får vi mer liv i bilderna.

I stort sett alla som kommer och ska bli fotograferade av mig säger att de inte är vana framför kameran. Men ni kan vara helt lugna i det, jag kommer guida er genom hela fotograferingen. När vi ses kommer vi börja med att lära känna varandra lite och sen går jag igenom hur fotograferingen kommer gå till, så att ni känner er trygga innan vi börjar. Försök att se det som en dejt/utflykt ni gör ihop, istället för bara en fotografering!

Räkna med att fotograferingen tar ca 1.5 timmar. Under den tiden är kameran inte framme precis hela tiden, det blir naturligt pauser då och då.

Jag guidar er genom hela fotograferingen

Exempel på färger som brukar passa:

- Beiget

- Mörkgrönt

- Jeansblått

- Brunt

- Vitt

- Mörkgult

- Vinrött

- Mörkorange

- Ljusgrått

Mer tips:

- Ta gärna med er lite ombyte, så ni får variation i bilderna!

- Klä er i lager! Det brukar bli väldigt fint om ni har flera lager på er, t.ex. kofta, väst, kimono. Då kan ni dessutom ta av och på de olika lagren för mer variation.

- Ha helst inte för mycket svart på er, då syns ni inte lika bra.

- Ta av er klockor och toffsar från armarna.

- Töm fickorna innan vi fotar.

- Ha gärna lite mer naturligt smink, det brukar bli finast på bild.

- Ta med er jackor, som ni kan ta av och på er om det skulle vara kallt.

Vi ses snart!

FÖLJ MIG